Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Εισδοχή νέων Συλλόγων στην Ομοσπονδία



Εισδοχή νέων Συλλόγων στην Ομοσπονδία

Τελευταία, πολλές φίλες και φίλοι από Διοικητικά Συμβούλια πολιτιστικών Συλλόγων της Μακεδονίας, καθώς και από Συλλόγους Μακεδόνων από άλλες περιοχές της Ελλάδος, μας στέλνουν μηνύματα με ερωτήσεις για τα δικαιολογητικά που χρειάζεται ένας Σύλλογος για να γίνει μέλος της Ομοσπονδίας. Για να διευκολύνουμε την διαδικασία, το ΔΣ της ΠΟΠΣΜ, αποφάσισε να δημιουργήσει μια έτοιμη αίτηση, επάνω στην οποία αναγράφονται όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και η οποία είναι η παρακάτω:

Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα και εκτυπώστε

Οδηγίες
1. Το φωτοαντίγραφο του καταστατικού θεωρείται για την ακρίβεια από την/τον Πρόεδρο του Συλλόγου.
2. Το ίδιο για το φωτοαντίγραφο του πρακτικού της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του Συλλόγου, όπου να φαίνονται αυτές/αυτοί που εξελέγησαν.
3. Από την/τον Πρόεδρο θεωρείται επίσης το φωτοαντίγραφο του Πρακτικού συγκρότησης σε Σώμα (δηλ. τα αξιώματα στο ΔΣ: Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας, ταμίας κλπ)
4. Τέλος, θεωρημένο φωτοαντίγραφο από την/τον Πρόεδρο του Πρακτικού της συνεδρίασης του ΔΣ του Συλλόγου, όπου θα φαίνεται η απόφαση εισδοχής στην Ομοσπονδία. 

Τα δικαιολογητικά αυτά μαζί με την παραπάνω Αίτηση παραδίδονται στην Ομοσπονδία και στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ συζητείται η εισδοχή του νέου Συλλόγου στην ΠΟΠΣΜ

5. Όταν πραγματοποιηθεί Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου θα πρέπει να παρθεί απόφαση από τα παρόντα μέλη ότι συμφωνούν με την εισδοχή του Συλλόγου στην Ομοσπονδία, οπότε ολοκληρώνεται και τυπικά η διαδικασία. Φωτοαντίγραφο αυτού του Πρακτικού, θεωρημένο από την/τον Πρόεδρο της Γεν. Συνέλευσης, στέλνεται στην Ομοσπονδία. Στο διάστημα που μεσολαβεί ο νέος Σύλλογος θεωρείται μέλος της ΠΟΠΣΜ και συμμετέχει κανονικά (Γενικές Συνελεύσεις, Προτάσεις, Εκδηλώσεις κλπ).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε γκρήκλις. Καλύτερα να έχουμε ορθογραφικά λάθη παρά να καταστρέφουμε την γλώσσα μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχαία Μακεδονία

Αρχαία Μακεδονία