Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ύπουλο ανθελληνικό χτύπημα από την Colgate!


Ύπουλο ανθελληνικό χτύπημα 
από την Colgate!


Μόλις χθες, ανακαλύψαμε κάτι το εξοργιστικό μέσα στα Ελληνικά σουπερ-μάρκετ. Η γνωστή οδοντόκρεμα Colgate -που μπαίνει στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια- έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση απέναντι στο ανυποψίαστο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
Πάνω στη συσκευασία Colgate-Palmolive (όπως θα δείτε στις φωτογραφίες) αναγράφεται σε περίοπτη θέση το λογότυπο ενός Οδοντιατρικού Συλλόγου, με την περίεργη ονομασία:
Μacedonian Dental Society
Είναι δηλαδή ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!


Macedonian Dental Society
Bul. Oktomyriska Revolucija BB
1000 Skopje
Phone:+389 2 30 92 841
Fax:+389 2 30 92 84
ΔΗΛΑΔΗ: Οι Σκοπιανοί οδοντίατροι γίνονται Μακεδόνες οδοντίατροι (!), εγκρίνουν και σπονσοράρουν την οδοντόκρεμα που βάζουμε στο στόμα μας και στο στόμα των παιδιών μας.
Η κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας μας, γίνεται μέσα από έναν ανύπαρκτο σκοπιανό επιστημονικό σύλλογο που βαπτίζεται «μακεδονικός»(!)
Μέσα στη Χώρα μας.
Μέσα στην Αγορά μας.
Μέσα στα Σπίτια μας.
Κατάμουτρα
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:
Ως Έλληνες πολίτες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και όπου το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες, οφείλουμε:
- Να ενημερώσουμε γνωστούς και φίλους με emails για την εν λόγω δημοσίευση. H Γνώση είναι Δύναμη.
- Να επικοινωνήσουμε άμεσα με τη γραμμή υποστήριξης της ανίερης Colgate-Palmolive, τηλ. 800-11-25100 ή με email. Nα τους πούμε με όλη μας της δύναμη, ότι αν δεν αποσύρει άμεσα το προιόν, ζητώντας συγνώμη δημοσίως, θα προβούμε σε μαζικό μποϋκοτάζ, όλων των προιόντων της.
- Να επικοινωνήσουμε άμεσα, με τα σουπερ-μάρκετ και να μιλήσουμε με τα ανώτερα στελέχη/ υπαλλήλους, για το πρόβλημα, έτσι ώστε να αποσύρουν όλα τα ανθελληνικά προϊόντα από τα ράφια.
- Να ενημερώσουμε άμεσα τους Ιατρικούς, Οδοντιατρικούς συλλόγους, για το λογότυπο του ψευδεπίγραφου σκοπιανού οδοντιατρικού συλλόγου, που σφετερίζεται το όνομα της Μακεδονίας μας και την Ιστορία μας. Να πιέσουμε έτσι ώστε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ/ συμβολικά μιλώντας και ξέροντας πως δουλεύει το κατεστημένο των πολυεθνικών και τι συμφέροντα εξυπηρετούν αυτές, θα λέγαμε ότι:
Αυτοί που εξυφαίνουν τη διάλυση της Ελλάδας, όχι απλά μας πιέζουν να κάνουμε το θέμα της ονομασίας «γαργάρα», αλλά και μας αναγκάζουν να πλένουμε και τα δόντια μας με αυτό.

Τηλέφωνα οδοντιατρικών συλλόγων:

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής:
Τηλ.: 210-38 21 109 / 210 38 06 668
Fax.: 210-38 33 788

Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσ/νίκης:
Τηλ.: 2310- 23 76 60
Fax.: 2310- 28 43 70



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε γκρήκλις. Καλύτερα να έχουμε ορθογραφικά λάθη παρά να καταστρέφουμε την γλώσσα μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχαία Μακεδονία

Αρχαία Μακεδονία