Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις Συλλόγων ΠΟΠΣΜ


Εκδηλώσεις Συλλόγων ΠΟΠΣΜ

1. Λουτράκι Αλμωπίας

"Κόλιντα μπάμπω"
Το βράδυ της 23ης Δεκέμβρη αναβιώνει το έθιμο «Κόλιντα Μπάμπω» που δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα "Κάλαντα γιαγιά", μια φράση που είναι γνωστή σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας και την συναντούμε όχι μόνο στην Μακεδονία αλλά και στην Θράκη.


2. Λευκάδια Ημαθίας

Ο Μ. Π. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ "ΚΟΛΙΝΤΕ" ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΟΡΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΔΩΡΑ. 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .....

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 6:00 ΜΜ


3. Μεσημέρι Έδεσσας


4. Γουμένισσα

"Κόλιντα μπάμπω"




5. Σιταριά Φλώρινας


Ο Σύλλογος Σιταριάς-Φλώρινας "Νέοι Ορίζοντες" σας προσκαλεί στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μμ στην πλατεία του χωριού να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά και να τιμήσουμε τις παραδόσεις μας. Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η ορχήστρα "Παραδοσιακή Μουσική Φλώρινας-Έδεσσας".
Θα υπάρχει άφθονο κρασί και διάφορα είδη κρεάτων, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η παραδοσιακή φασολάδα σε μεγάλα καζάνια που θα βράζουν για όλο τον κόσμο !
Σας περιμένουμε όλους...!
Το Δ.Σ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε γκρήκλις. Καλύτερα να έχουμε ορθογραφικά λάθη παρά να καταστρέφουμε την γλώσσα μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχαία Μακεδονία

Αρχαία Μακεδονία