Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Μια εξαιρετική εκδήλωση: Ο ετήσιος χορός του Ε.Ο.Γιαννιτσών "Η ΠΕΛΛΑ"

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας

Μια εξαιρετική εκδήλωση: 
Ο ετήσιος χορός του 
Ε.Ο.Γιαννιτσών "Η ΠΕΛΛΑ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών “Η ΠΕΛΛΑ ” ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Σαββάτο 15/2/14. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Γεώργιος Δόντσιος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία, ευτυχία με πολύ χορό.
Ο κ. Γιουματζίδης Δημήτριος μέλος της Διοικούσας επιτροπής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων απεύθυνε χαιρετισμό.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ελληνογερμανικής φιλίας “Μέγας Αλέξανδρος” Κρύας Βρύσης – Γιαννιτσών κ. Ιωάννης Παπαστοΐτσης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ε.Ο.Γ. για τα 50 Χρόνια από ιδρύσεώς του και την ανάδειξη και προβολή της ιστορίας του, της λαογραφίας και των Ελληνικών Μακεδονικών Παραδόσεων, εντός και εκτός Ελλάδος.


Ακολούθησε η πετυχημένη εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας, την οποία οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό
Την σκυτάλη πήρε το διασκεδαστικό μέρος της βραδιάς με την εκπληκτική ορχήστρα του Παύλου Ματρακούλια ενισχυμένη με εντυπωσιακή σύνθεση πνευστών (χάλκινα) και έγχορδων οργάνων.


Ο κόσμος που γέμισε το κέντρο ξέχασε για λίγο την καθημερινότητα , διασκέδασε και χόρεψε μέχρι το πρωί.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι :
Δήμαρχος Πέλλας κ. Γ. Στάμκος
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θ. Θεοδωρίδης
Βουλευτές Ν. Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης, κ. Ι. Τζαμτζής, κ. Θ. Τζάκρη
Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών κ. Ν. Παπανικολάου
Υποψήφιοι Δήμαρχοι Πέλλας κ. Σ. Καστερίδης και κ. Γ. Σταυρίδης μαζί με υποψηφίους των συνδυασμών τους.
Πρόεδροι και αντιπροσωπείες από όλους του Συλλόγους των Γιαννιτσών.
Τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. κ. Γιουματζίδης Δημήτριος, Ευαγγελίδης Δημήτριος, Δημητρούσης Νικόλαος, Δρενοβιάδης Γρηγόρης, Σβώλου Όλγα καθώς και πολιτιστικοί Σύλλογοι από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας στα οποία και ο σύλλογός μας έχει την τιμή να ανήκει:
Σύλλογος Λευκαδίων “Η Αγία Παρασκευή”
Σύλλογος Νεοχωρίου “Μέγας Αλέξανδρος “
Σύλλογος “Ιων Δραγούμης Έδεσσας”
Σύλλογος “Βιβλιόφιλοι Έδεσσας “
Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών "Ο Φίλιππος"Ευχαριστούμε τους χοροδιδασκάλους μας κ. Στοϊωάννου Ορέστη και κ. Κεχαγιά Αναστασία , όλους τους χορευτές μας, μικρούς και μεγάλους, αλλά και τους γονείς των παιδιών που αγόγγυστα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.
Ευχαριστούμε τις τοπικές εφημερίδες για την προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, όπως επίσης και τις ηλεκτρονικές πύλες για την συνεχή ενημέρωση των μελών και φίλων μας μέσω των ιστοσελίδων τους.
Ευχαριστούμε τα καταστήματα και τους λοιπούς χορηγούς για την μεγάλη βοήθεια και προσφορά δώρων για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου.
Ιδιαιτέρως θερμές ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε και φέτος με την παρουσία του και μας δίνει κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες ημέρες που περνάμε να συνεχίσουμε το έργο μας .

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε γκρήκλις. Καλύτερα να έχουμε ορθογραφικά λάθη παρά να καταστρέφουμε την γλώσσα μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχαία Μακεδονία

Αρχαία Μακεδονία